Onze school in beeld

Hoe ziet ons onderwijs er in de praktijk uit? Het antwoord op deze vraag kan natuurlijk het beste worden gegeven door onze eigen leerlingen. Wij vroegen daarom groep 8 naar de sterke punten van onze school. Deze brachten zij letterlijk in beeld; het resultaat ziet u hieronder. 

Wij hopen dat deze foto's u een goede eerste indruk geven. Uiteraard bent u van harte welkom om de school zelf te komen bezoeken. Klik hier voor onze contactgegevens.

       
Schaken leren en aanleren                   Lezen: voorlezen en zelf lezen          Goede leerkrachten
       
Vakleerkracht gym                                   Lekker buitenspelen                             Ondersteuning en uitdaging 
       
Overblijf: eten en spelen                       Chromebooks                                                

Kanjertraining

Informatie voor nieuwe ouders

Bent u benieuwd naar onze school? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Locatie Batenstein Op basis van het schoolondersteuningsprofiel (SOP) is er in schooljaar 2023-2024 geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 1, 2, 4 en 8.
In de groepen 3, 6 en 7 is alleen plaats wanneer er geen extra ondersteuning nodig is.  Voor het schooljaar 2024-2025 is er geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 3, 4, 5 en 8.

Locatie Havixhorst Op basis van het schoolondersteuningsprofiel (SOP) is er in schooljaar 2023-2024 geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 2/3,  6/7 en 8.
In groep 4/5  is alleen plaats wanneer geen extra ondersteuning nodig is. Bij de Haviken is zeer beperkt ruimte.
Voor het schooljaar 2024-2025 is er geen ruimte voor zij-instroom in de groepen 3-4 en 7-8.  In groep 5-6 is alleen plaats als er geen extra ondersteuning nodig is.