Go! voor jeugd

Hulp voor iedereen tussen de 0 en 18 jaar

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de opvoeding, ontwikkeling en het gedrag van uw kind? Dan kunt u terecht bij Go! voor jeugd. Contactpersoon voor De Hobbitburcht is Chantal Baardse. Als ambassadeur is zij verbonden aan een aantal basisscholen in Alphen aan den Rijn de wijk Ridderveld.
 
In een eerste gesprek kijkt Chantal samen met ouders, en bij voorkeur samen het kind en/of school, naar wat de hulpvraag van het kind en/of de ouders is. Samen wordt er bekeken wat er nodig is. Soms blijkt dat een hulpvraag opgepakt kan worden door iemand anders of is een andere instantie meer passend. Als ambassadeur kan Chantal middels een kort traject een helpende hand bieden. Indien er meer nodig is dan vijf contact-momenten of gesprekken dan kan gekeken worden welke zorg binnen GO! voor jeugd er nog meer nodig is voor uw kind of gezin. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van verdere coaching, groepsaanbod, gezinsbehandeling of onderzoek.

Onze ambassadeur houdt regelmatig inloopspreekuren op onze school. U kunt hier als ouder (zonder afspraak) terecht met uw vragen en zorgen rondom uw kind. Deze inloopmomenten worden via Ouderportaal gecommuniceerd. Daarnaast is ook mogelijk om op andere momenten een afspraak te maken.

Voor meer informatie over GO! voor jeugd verwijzen wij u naar de website: http://www.govoorjeugd.nl
 
Het e-mailadres van onze ambassadeur: chantal.baardse@govoorjeugd.nl


 

Informatie voor nieuwe ouders

De Hobbitburcht is de school met PIT! PIT staat voor Professionele Investering in de Toekomst.
Bent u benieuwd naar onze school? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.