Kennismaken?

Aanmelden groep 1/2
Voor een kennismakingsgesprek op locatie Havixhorst kunt op contact opnemen met Judith van Dijck op 0172-442868 of via judithvandijck@morgenwijzer.nl
Voor een kennismakingsgesprek op locatie Batenstein kunt u contact opnemen met interim directeur Rob Barendse op 0172-437748 of via robbarendse@morgenwijzer.nl

Aanmelden andere groepen - schooljaar 2019-2020
Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor schooljaar 2019-2020. Wij willen de tijd hebben om met u het kennismakingsgesprek te voeren en daarna zorgvuldig te onderzoeken of wij als school uw kind een passend aanbod kunnen bieden. Dit is de standaardprocedure voor aanmeldingen van leerlingen die al op een andere school zitten. Deze gesprekken ronden wij uiterlijk 3 weken voor de zomervakantie af. Meldt u uw kind in de laatste 3 weken van het schooljaar aan, dan voeren we het kennismakingsgesprek na de zomervakantie. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Judith van Dijck of Rob Barendse (zie gegevens hierboven).

Het kan voorkomen dat wij in bepaalde groepen  geen leerlingen meer plaatsen. Voor schooljaar 2019-2020 plaatsen wij geen leerlingen in de volgende groepen:
  • Groep 3/4 (locatie Havixhorst)
  • Groep 5/6 (locatie Havixhorst)
  • Groep 7/8 (locatie Havixhorst)
  • Haviken (HB-groep 7/8 locatie Havixhorst)
  • Groep 4 (locatie Batenstein)
  • Groep 6 (locatie Batenstein)
  • Groep 8 (locatie Batenstein)
Voor De Dolfijnen (HB groep 5/6) hanteren we momenteel een wachtlijst. Mocht u interesse hebben voor deze groep dan noteren we uw naam graag op deze wachtlijst.  

Informatie voor nieuwe ouders

De Hobbitburcht is de school met PIT! PIT staat voor Professionele Investering in de Toekomst.
Bent u benieuwd naar onze school? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.