Ouderavond Pubers & Seksualiteit

Ouderavond Pubers & Seksualiteit

Op maandagavond 19 februari organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin Alphen aan den Rijn een avond over Pubers & Seksualiteit. Wij zijn erg blij te gast te mogen zijn bij het Scalacollege. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De avond is bestemd voor alle ouders van pubers (vanaf groep 7 van het basisonderwijs) en ook professionals zijn van harte welkom.

Intimiteit en seksualiteit, hoe gaan pubers van tegenwoordig daarmee om? En welke invloed hebben internet en social media hier op? Wanneer ga je het gesprek aan met je puber of wacht je op het moment dat ze zelf met vragen naar je toe komen? Hoe opener je over seks bent, hoe later pubers eraan beginnen en hoe minder risico ze lopen op grensoverschrijdend gedrag. Maar ja, hoe raak je in gesprek met je puber over dit soort intieme onderwerpen zonder dat het op een kruisverhoor gaat lijken? Deze avond is interactief. Je kunt aan de slag met je vragen omtrent dit onderwerp.

Meer informatie over deze avond is te vinden op: BUURbook en op http://www.cjgalphenaandenrijn.nl Aanmelden kan via laatstgenoemde site.