Nieuwsoverzicht

Ouderavond Pubers & Seksualiteit

Ouderavond Pubers & Seksualiteit

Op maandagavond 19 februari organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin Alphen aan den Rijn een avond over Pubers & Seksualiteit. Wij zijn erg blij te gast te mogen zijn bij het Scalacollege. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De avond is bestemd voor alle ouders van pubers (vanaf groep 7 van het basisonderwijs) en ook professionals zijn van harte welkom.

Intimiteit en seksualiteit, hoe gaan pubers van tegenwoordig daarmee om? En welke invloed hebben internet en social media hier op? Wanneer ga je het gesprek aan met je puber of wacht je op het moment dat ze zelf met vragen naar je toe komen? Hoe opener je over seks bent, hoe later pubers eraan beginnen en hoe minder risico ze lopen op grensoverschrijdend gedrag. Maar ja, hoe raak je in gesprek met je puber over dit soort intieme onderwerpen zonder dat het op een kruisverhoor gaat lijken? Deze avond is interactief. Je kunt aan de slag met je vragen omtrent dit onderwerp.

Meer informatie over deze avond is te vinden op: BUURbook en op http://www.cjgalphenaandenrijn.nl Aanmelden kan via laatstgenoemde site.

 


Opbrengst actie Bag2School

Wij willen alle ouders, kinderen en bekenden bedanken voor de kledingzakken die in oktober voor de Bag2School actie zijn ingeleverd. Het betrof maar liefst 910 kilo! Weer een super opbrengst!

Nogmaals bedankt namens de OR!


Wijziging e-mailadressen

Sinds 16 oktober zijn de e-mailadressen van alle Sopora-medewerkers gewijzigd. Het e-mailadres ziet er als volgt uit: naam@morgenwijzer.nl. De naam van de geadresseerde wordt zonder punten (en spaties of hoofdletters) geschreven. Een voorbeeld: estherbiljard@morgenwijzer.nl

Wij willen u vriendelijk verzoeken deze e-mailadressen te gebruiken aangezien de oude postbus wordt opgeheven. Op de site kunt u een overzicht vinden van alle e-mailadressen: zie https://hobbitburcht.nl/algemeen/e-mailadressen/