Nieuwsoverzicht

Afsluiting project 29 maart

Op donderdag 29 maart 2018 bent u van harte uitgenodigd om naar de afsluiting van ons landenproject te komen!

Tijd: van 18:00 tot 19:30 uur

Locatie: Hobbitburcht Batenstein

Wat is er zoal te doen?

• Kijken in alle klassen!

• Hapjes proeven die horen bij de gekozen landen.

• Een speurtocht door de school met een lekkere beloning!

• Het bekijken van een dans demonstratie in de gymzaal van de kleuters, verzorgd door dansschool Vos en een aantal leerlingen uit de groepen 7 en 8. (Tijden: 18:30 uur en 19:00 uur)

 

Graag tot dan!


Voorjaarsvakantie

Na de disco vanavond op de Havixhorst, is het voorjaarsvakantie. Morgen, 23 februari, is er namelijk een studiedag. De vakantie duurt t/m 4 maart. 5 maart zien we iedereen dus graag weer terug!


Opbrengst actie Bag2School

Wij willen alle ouders, kinderen en bekenden bedanken voor de kledingzakken die in oktober voor de Bag2School actie zijn ingeleverd. Het betrof maar liefst 910 kilo! Weer een super opbrengst!

Nogmaals bedankt namens de OR!


Wijziging e-mailadressen

Sinds 16 oktober zijn de e-mailadressen van alle Sopora-medewerkers gewijzigd. Het e-mailadres ziet er als volgt uit: naam@morgenwijzer.nl. De naam van de geadresseerde wordt zonder punten (en spaties of hoofdletters) geschreven. Een voorbeeld: estherbiljard@morgenwijzer.nl

Wij willen u vriendelijk verzoeken deze e-mailadressen te gebruiken aangezien de oude postbus wordt opgeheven. Op de site kunt u een overzicht vinden van alle e-mailadressen: zie https://hobbitburcht.nl/algemeen/e-mailadressen/