Groep 8 Batenstein

Kristel
juf Kristel  juf Kim

Je kunt onze juffen mailen door op hun naam te klikken.
Kijk ook eens in ons fotoalbum door hier te klikken.

Handige documenten
Handleiding werkstuk (het werkstuk moet uiterlijk 21 december ingeleverd worden)
Voorlichtingsactiviteiten VO scholen 2017-2018 definitief
Vergelijking VO september 2017 definitief

We love Texel!
Kamp zit er al weer op! Ondanks de vele regen en de storm op woensdag (windkracht 10!), hebben we genoten met elkaar. Fietsen met tegenwind, zeehonden kijken in Ecomare, levend stratego spelen in een donkere bos, zwemmen en winkelen in De Koog, garnalen proeven op de kotter, de bonte avond en tot slot spelen op het strand: we love Texel!

Kamp: 12 t/m 15 september 2017
Net zoals voorgaande jaren, gaan we samen met groep 8 van locatie Havixhorst op kamp naar Texel. Op donderdag 31 augustus lopen we na de lunch naar de Havixhorst om alvast kennis te maken met elkaar.

Hieronder vindt u de kampbrief met paklijst. Tijdens ons Warm Welkom op 5 september kunt u eventueel nog vragen stellen over het kamp.
Algemene info en paklijst kamp 2017

Welkom in groep 8 – augustus 2017
Op maandag en dinsdag staat juf Kim voor de klas. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Kristel er. Er wordt natuurlijk hard gewerkt in onze groep. Naast taal, rekenen, spelling en begrijpend lezen, werken we aan natuur, geschiedenis, aardrijkskunde en Engels. Deze laatste vakken zijn huiswerkvakken. Hieronder zie je wanneer deze worden gegeven:

  • maandag: aardrijkskunde
  • dinsdag: natuur en gym
  • donderdag: geschiedenis
  • vrijdag: Engels en gym

Verder schaken we met groep 2 en 3, doen we Kanjertraining en houden we ons bezig met staatsinrichting, godsdienst, techniek en muziek. Hoogtepunten zijn het kamp op Texel en natuurlijk de musical. Er valt dus genoeg te beleven dit schooljaar!

Eindmusical – 4 juli 2017
Na heel veel oefenen en optreden voor de andere groepen, was het dinsdag 4 juli dan zover: de eindmusical. In een bomvolle aula genoot het publiek van de musical HiBye. Het was een fantastische avond: een mooie afsluiting van het laatste jaar op De Hobbitburcht!

 

Handige links

http://www.beterspellen.nl
http://www.spellingjuf.nl
Speel een leuke quiz
De VO-gids