Groep 7 Batenstein

Dinneke  
juf Dineke  juf Kim

Je kunt onze juffen mailen door op hun naam te klikken.

Welkom in groep 7
Wij starten dit jaar met 28 leerlingen in onze groep. Op maandag en dinsdag staat juf Kim voor de klas. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Dineke er. Ook is er dit schooljaar op donderdag en vrijdag een stagiaire, juf Mandy. Het wordt een druk schooljaar, waarin we hard aan het werk gaan. Naast taal, spelling, rekenen en begrijpend lezen, werken we aan natuur, geschiedenis, aardrijkskunde en Engels. Verkeer is dit jaar ook heel belangrijk. In april hebben we het theoretisch examen en in mei het praktijkexamen. Maar daarover later meer.

Het is belangrijk dat de leerlingen elke dag hun agenda mee naar school nemen om het huiswerk in op te schrijven. Hieronder een lijstje van het huiswerk en wanneer er gym is.

  • maandag: aardrijkskunde/ topo
  • dinsdag: een enkele keer natuur en gym
  • woensdag: na de herfstvakantie een huiswerkblad
  • donderdag: geschiedenis.
  • vrijdag: een enkele keer Engels en gym.

Verder lezen we voor aan de kleuters, schaken we met groep 3 en doen we Kanjertraining. Later dit schooljaar geven de kinderen in een groepje een presentatie en in tweetallen doen ze een proefje voor de klas. We zijn al begonnen met het maken van een werkstuk. De leerlingen hebben een handleiding meegekregen en hebben echt uw hulp erbij nodig! Genoeg te doen dit schooljaar!

Handige links
meestermichael.nl
jouwzoekmachine.nl (handig voor werkstukken)
lereniseenmakkie.nl