Groep 7 Batenstein

Dinneke  
juf Dineke  juf Cindy

Je kunt onze juffen mailen door op hun naam te klikken.
Kijk ook eens in ons fotoalbum door hier te kikken.

Handige documenten
Voorlichtingsactiviteiten VO scholen 2017-2018 definitief
Vergelijking VO september 2017 definitief

Welkom in groep 7 – september 2017
Op maandag en vrijdag staat juf Cindy voor de klas. Op dinsdag, woensdag en donderdag is juf Dineke er. Ook is er dit schooljaar op maandag en dinsdag een stagiaire, juf Anischa.

Het wordt een druk schooljaar, waarin we hard aan het werk gaan. Naast taal, spelling, rekenen, spelling en begrijpend lezen, werken we aan natuur, geschiedenis, aardrijkskunde en Engels. Verkeer is dit jaar ook heel belangrijk. In april hebben we het theoretisch examen en in mei het praktijkexamen. Maar daarover later meer.

Het is belangrijk dat de leerlingen elke dag hun agenda mee naar school nemen om het huiswerk in op te schrijven. Hieronder een lijstje van het huiswerk.

  • maandag: aardrijkskunde
  • dinsdag: een enkele keer Engels en gym
  • woensdag: na de herfstvakantie een huiswerkblad
  • donderdag: geschiedenis.
  • vrijdag: gym

Verder lezen we voor aan de kleuters, doen we Kanjertraining en later dit schooljaar geven de kinderen in een groepje een presentatie en in tweetallen doen ze een proefje voor de klas. We zijn al begonnen met het maken van een werkstuk. De leerlingen hebben een handleiding meegekregen en hebben echt uw hulp erbij nodig! Genoeg te doen dus dit schooljaar.

Handige links
meester michael.nl
jouwzoekmachine.nl (handig voor werkstukken)
lereniseenmakkie.nl