GO! voor Jeugd

GO! voor Jeugd

Contactpersoon voor de Hobbitburcht 
Dorien Lucas
Go! Voor Jeugd
Werkdagen woensdag, donderdag en vrijdag
Info & aanmelden: http://www.govoorjeugd.nl

GO! voor Jeugd is sinds 1 januari 2018 werkzaam binnen Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem. GO! voor jeugd biedt hulp aan iedereen tussen 0 en 18 jaar.

Als ambassadeur ben ik verbonden aan een aantal basisscholen in Alphen aan den Rijn de wijk Ridderveld. Ik ben er om vragen te beantwoorden en om mee te denken als er vragen zijn over de kinderen. Deze kunnen betrekking hebben het op hele spectrum van de opvoeding, zorg en het gedrag van een kind.

Op deze school zal ik regelmatig inloopspreekuren houden waar u als ouder terecht kunt met uw vragen en zorgen rondom uw kind. De momenten dat ik er ben worden via de nieuwsbrief van de school gecommuniceerd.

Hoe help ik? In eerste instantie kijk ik samen met ouders, eventueel school en kind of ik een helpende hand kan bieden. Is er meer nodig dan 5 contactmomenten of gesprekken, dan zal een collega uit mijn team die langduriger betrokken kan blijven hierbij aansluiten. Er zal dan gekeken worden welke zorg nog meer nodig is voor een kind. Dit kan zijn in de vorm van verder coaching, groepsaanbod, gezinsbehandeling of onderzoek. Er wordt altijd met u als ouder gekeken wat het beste past bij u en uw kind.

Uiteraard is dit een zeer beknopte uitleg van wat ik als ambassadeur doe en kan bieden. Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd binnen lopen tijdens het spreekuur of u kunt mijn telefoonnummer vragen aan de leerkracht of Intern begeleider van de school zodat ik hier meer uitleg over kan geven.

Voor meer informatie over GO voor jeugd verwijs ik u naar de website: http://www.govoorjeugd.nl

Met vriendelijke groet,

Dorien Lucas

Ambassadeur Team Ridderveld